Bachelor i Samfundsfag 2008 – Demokrati – også linjefag Billedkunst, Religion og Matematik

 

 

Link til pdf her eller klik på billedet ovenover;)

I Bacheloropgaven havde jeg direkte samarbejde med miljøarbejder Benny Hansen, min tidligere samarbejdspartner fra Højstrupskolen, projekt Blæksprutten, fordi han er en del af Integrativt Netværk og har været med i opstarten samt undervejs i forhold til udgivelse af materiale og bøger omkring netværket.

Jeg var med på et Symposium med workshops omkring Hvordan udvikles psykologisk Ilt (udvikling) i Århus, for at kunne inddrage psykologiske tanker for selvet og selvværd.

Workshopsne var praksisanvendelse af teorien, og hver deltager, fra forskellige områder i Danmark, fortalte om, hvordan de integrerede og brugte teorien i hverdagen med aktuel gruppe af børn og unge.

 

  • Astrid Lindgrenspil lavet af børn på Skovløkkeskolen 2007 ©Kanobi®
    Astrid Lindgrenspil game for children on Skovløkkeskolen 2007 ©Kanobi®

 

I galleriet ovenover ser du billeder, hvor mine andre tre linjefag, Billedkunst, Religion, Matematik kobles i konstruktion.

 

Billedkunst – vi gennemgik alle discipliner og områder, nu på bachelor niveau;)

Masser af projekter med alle områder fra 2D til 3D. Det nye var at fremstille undervisningsforløb med linjefagsundervisning, da jeg jo også altid har undervist som pædagog i livsduelighed og værkstedsarbejde, også formuleret med mål, etc.

Et eksempel fra billedkunstundervisning var Astrid Lindgrenspil på Skovløkkeskolen 2007. Billedet, der ligner en kålorm foroven i billedet nedenunder, er også et spil fra vores emneuge, som dem, der ikke ville lave Astrid Lindgren spil, producerede med egne kort og regler til deres spil, som ses hængende i loftet th. for spillet;)

I tegne- og konstruktionsarbejde på lærerseminariet 2005-8 opstod det flyvende insekt, som jeg i 2014 var heldig at fotografere lige udenfor Village Lizard, Cornwall, UK. Se gerne foto på min kreative hjemmeside og undersiden Village Lizard and area.

Papkassehus konstruktion til leg med – indretning – skulle det egentligt have været, men jeg var nødt til at lege med lys, farver og rummet, så papkassen er ikke så køn, men legen var meget interessant;)

2. kl. projekt engle i maling af egne englebilleder samt tværfagligt sparret med Religion. Jeg tog det med til eksamen i Billedkunst og Religion som praksis-eksempel og fremstillede selv 2 og 3 D på flere planer. De sidste to billeder er lenoliumsnit inspireret af Antony Garmly’s engel på toppen af en bakke i UK.

Jeg arbejder her henholdsvis med Levitation og Gravitaion som opløftning og tyngde;)

Det har jeg taget med mig, altså at sammenkoble Billedkunst, Religion og Filosofi som fundament for kreative kreationer. Du kan se mere om tanker for Grativitation, Rotation, Levitation samt, hvad Digital Art er for mig ved at klikke på ordene.