“Sandormen” tegnet elevvalg til forside månedsblad 1991.

 

  • Forside månedsblad Sandormen Kanobi R

 

Blev ansat som nyuddannet pædagog i 1990 på Sanderumskolens SFO, hvor vi var nyopstartet august 1990, fordi Odense Kommune havde lovet pladsgaranti på skolerne i fritiden og lukning af alle tidligere fritidshjem, der var privatejede.

I vores opstart blev alle 140 børn via konkurrence bedt om at fortælle, hvad Sanderumskolens fritidsordning skulle hedde, og “Sandormen” vandt. Herefter blev jeg bedt om at tegne valget;)

Jeg redigerede, tilrettede, designede, skrev nyhedsbreve, udformede undervisningsmateriale og underviste i SFO og Projekt Blæksprutten indtil juni 2000 i alt tænkeligt kreativt, bla. stenslibning, billedkunst, slibning af sten til smykker, sommerarrangementer med loppemarked for alle samt hygge efterfølgende til langt ud på natten for børn, forældre og ansatte i Pårup SFO, syværksted, træværksted, trykkeværksted, fodbold, hockey, sommerkoloni Skarø, friluftsbad-ture på egne cykler, etc.

 

Folde, klippe i papir og andre materialer har også altid været en del af de kreative værksteder, jeg har været med i og stået for indkøb, etc.

 

  • Origami recycled paper 7 gang 3 cm ©Kanobi®

 

Super arbejde, engagerede børn, forældre, personaler…

 

Hvor bliver økonomien til alt det dejlige mon af?