How to use LiftKar in Danish 2019 ©Kanobi®

Trappemåler larvefods trappemaskine by ©Kanobi®
Trappemåler larvefods trappemaskine by ©Kanobi®

 

Eksempel på konstruktion af model ud fra tysk brugsanvisning, som jeg har udvalgt væsentlige dele af og oversatte til brug for ledelse og medarbejdere i Munkebo Taxi til uddeling, print og upload på medarbejderlogin. Faktisk har jeg redesignet, nyskrevet og oprettet alt på Munkebo Taxi’s nuværende hjemmeside, præcist ud fra, hvordan ejer vil have hjemmesiden. Det kreative er helt og holdent mit design;)

 

Så kunne man lige sætte målerne på trappetrin, inden man tog maskine ud af bilen, for at se, om maskinen kunne køre sikkert på trin.

Link Munkebo Taxi Kanobi® frontpage screenprint.
Link Munkebo Taxi Kanobi® frontpage screenprint.

 

Link forklaring Larvefods trappemaskine oversat fra tysk ved mig.

Link forklaring min trappemålermodel.

Link udskriv trappemåler.

 

©Kanobi®

 

Som det ses foroven i google, så er det sikker SSL, fordi der står https foran link, hvis du kopierer det, og sætter det ind på ex. Word eller andre steder.

https://www.www.birgittevolkert.dk/cv-kanobir/how-to-use-liftkar-in-danish

 

How to use LiftKar in Danish 2019

 

Synligt ser det bare sådan ud som billedet.

Du kan se en hængelås tv. for den blå markerede tekst, der er lukket, hvilket betyder, at jeg har sørget for, at min hjemmeside er sikkert sat op, så ingen kan sætte spam ind på billeder, tekst, sider;)

På min pc har jeg valgt, i google th. ved tre prikker, at åbne alt i inkognito, derfor er min baggrund grålig sort. Måske har du ikke det, og så er din baggrund i google crome hvid;)

Men den låste hængelås er vigtig, for at ingen kan lægge spam på dine hjemmeside, etc.

 

Har også fremstillet model til anden slags trappemaskine, der generelt betegnes som 2hjuls trappemaskine, hvor jeg viser min trappemodel nedenunder.

Model 2hjuls trappemåler ©Kanobi®
Model 2hjuls trappemåler ©Kanobi®

 

Dette for at kunne sammenligne dem, og argumenterer for, hvorfor den ene helt klart er meget mere sikker at bruge for chauffører, når man forventes at balancere max. 200 kg alt i alt med kunde, stol og trappemaskine op og ned af trapper.

 

Det kan du faktisk også let vurderer, ved at se på mine to modeller her.