Kreative smykker

 

Kanobi® Jewelry

Kanobi® Kreative smykker.

Jeg bruger rigtige Murano glasperler og naturlige sten, når jeg hygger mig i min fritid med også at fremstille øreringe ved brug af naturlige materiale, som jeg selv bliver inspireret af at kigge på.

Kanobi® Jewelry er inspireret af kurver, former, sammensætninger, natur, kultur, farver og lysrefleksioner, hvor jeg specielt bliver inspireret af kunstværker fra Italien. Jeg bliver specielt inspireret, når jeg kigger på flotte glaskreationer frembragt af Murano glaskunstnere. Farverne og kombinationen af transparens gør glasset helt unikt.

Har selv købt et par øreringe for henved 20 år siden i den flotteste grønblå farve med sølvfolie indeni, så mine favoritøreringe aldrig ser ens ud, fordi lyset skifter og herved skifter øreringene også farvetoner;)

Siden barnsben har jeg fremstillet kreativt i forskellige materialer også smykker, hvor jeg i mange år har undervist i og hjulpet børn og unge med at lave smykker. Så nu gør jeg det alene for min egen fornøjelses skyld;)

Nedenfor finder du først mine favoritøreringe. Dernæst er der en retro Murano halskæde med kobber kæde som passer så godt til mine favoritøreringe;) På de sidste to billeder har jeg brugt en meget lang vintage halskæde af messing til at sammenkoble med Murano glasperler også vintage eller retro, så de matcher mine øreringe;) Så alt i alt er de sæt mine favoritsmykker;)

 

Køb gerne mine kreative gøremål i fritiden;)

Der er Murano bølger, runde og kuber af glasperler fra Murano og produceret på Murano af de dygtigste glasmagere overhovedet i alle øreringe kombineret med naturlige sten og ferskvandsperler.

https://www.kanobibirgittevolkert.com/jewelry-murano

Ha’ en dejlig dag derude;)

 

Du kan se meget mere på min anden hjemmeside Kanobi® Graphic Art.

Direkte link til mine smykker

 

https://www.kanobibirgittevolkert.com/jewelry-murano.